Recent Activity

Activity stream for all registered members at Deltaprintr Forums.

  1. Shai replied to the thread My Printer Started Under Extruding Mid-Print.

    A knocking or clicking sound happens when the extruder cannot push filament due to a filament jam. You'll have to do an atomic pull as...

    Jul 22, 2017 at 3:28 AM
  2. Mike Harmon replied to the thread My Printer Started Under Extruding Mid-Print.

    When it clicks keep an eye on the extruder gear. My guess it is the gear trying to push the filament and then slipping. Does it sound...

    Jul 18, 2017 at 7:56 AM
  3. Mike Harmon replied to the thread Extruder click =(.

    After about 2 layers in that first print the click and under extrusion returned. =( I was using the new cura and their default settings...

    Jul 18, 2017 at 7:24 AM
  4. Eric Lieberman replied to the thread My Printer Started Under Extruding Mid-Print.

    They are supposed to be tilted, and I just tried to print and 210 and there was some filament that came out at first but then nothing...

    Jul 17, 2017
  5. Shai replied to the thread My Printer Started Under Extruding Mid-Print.

    Hi Eric, can you try printing at 210 Celsius? 190C is for the older version printer, we now recommend printing at least 200C. So try...

    Jul 17, 2017
  6. Mike Harmon replied to the thread Extruder click =(.

    It took a few tries but it looks like it "took". I am half way through my first print. Will post to Instagram in a min. I ended up...

    Jul 17, 2017
  7. Mike Harmon replied to the thread Extruder click =(.

    Alright. Will give that a go. Thanks.

    Jul 17, 2017
  8. Eric Lieberman posted a new thread.

    My Printer Started Under Extruding Mid-Print

    On my first print after my test print (which when smoothly) my printer started to under extrude and eventually nothing was coming out at...

    upload_2017-7-16_13-21-30.png upload_2017-7-16_13-21-54.png

    Forum: Troubleshooting

    Jul 16, 2017
  9. Shai replied to the thread Extruder click =(.

    Check your config file to make sure it is not 0 kb file size. If the hotend moved normally and kept pushing, then the tip needs to be...

    Jul 14, 2017
  10. Mike Harmon replied to the thread Extruder click =(.

    deleted, powered up, shut down, check card and it says firmware. cur renamed factory setup to on_boot and when it launched it dove into...

    Jul 14, 2017
  11. Mike Harmon replied to the thread Extruder click =(.

    I had done step 8, but will delete the files on the card and start there again. Will let you know if that solves it.

    Jul 14, 2017
  12. Mike Harmon replied to the thread Extruder click =(.

    Will go back to that page and give that a go. Filament is the Hatchbox I bought in March so it should be fine.

    Jul 14, 2017
  13. Shai replied to the thread Extruder click =(.

    Yes, it mentions in the instructions to calibrate your thermistor :) Try doing that and it should be fixed as it seems like your heater...

    Jul 14, 2017
  14. Mike Harmon posted a new thread.

    Extruder click =(

    Received my new hot end about 2 weeks ago. Was able to put it together and get it calibrated, but could not get it to print before...

    Forum: Troubleshooting

    Jul 14, 2017
Loading...